8. heinäkuuta 2013

Sitä sun tätä

Viimeiset viikot ovat oikeastaan kuluneet opintojen parissa... Keskiviikkona oli toiseksi viimeinen esitelmä, joka sujui hyvin. Ihan turhaan taas panikoimme. Tällä viikolla on sitten vihoviimeinen esitelmä, jonka jälkeen alkaakin tenttiviikko. Varasimme muuten lentoliput Suomeen! Tämän jälkeen kävimme Hausmeisterin luona kyselemässä, miten muuttosiivous tapahtuu... Ensin pitää yhteiset tilat siivota kämppisten kanssa ennen kuin hän tulee ne tarkistamaan. Sitten vielä muuttopäivänä ennen avainten luovutusta, tulee hän tarkistamaan, että paikat ovat jääneet siistiin kuntoon. 

Löydätkö eroja?

Opiskelujen ohella kävin Campus Lichter - tapahtumassa yliopistolla. Sää ei taaskaan oikein suosinut, sillä oli pirun kylmä. Kävimme syömässä ranskiksia, kiertelemässä ja kuuntelemassa musiikkia. Eipä siellä juuri kovin ihmeellisiä valoja ollut. Muutamat spotit oli heijastettu puihin. 

Viime viikon alussa suuntasin heti kaupunkiin. Kävin uudelleen Uni Caféssa syömässä ihan sairaan hyvää vuohenjuustosalaattia! Viikkoni alkoi siis terveellisesti, kuitenkin heti tiistaina tilasin 150-Bier - ravintolassa hampurilaisen ranskalaisilla. Kävin nimittäin tapaamassa Anna-Maijan saksalaista kaveria, joka on vuoden opiskellut myös suomea! Oli kyllä todella kivaa ja vaikeaa puhua sekä artikuloida selkeästi. Paikka on tunnettu erilaisista olutdrinkeistään, joten päädyin tilaamaan olutta vadelmasiirapilla, joka maistui ihan teeltä. 

Pub-Cheeseburger!

Vadelmasiirappi olutta

Keskiviikkona oli sitten illalla International Abend, jossa meidän piti opettaa GaStuBe-pisteellä letkajenkkaa. Toinen ohjaajista oli tuonut mukanaan cd-soittimen, johon pystyi liittämään MP3-soittimen. No mutta, sitten hän huomasi, että oli unohtanut ottaa yhden patterin mukaan, joten soitinta ei saatu päälle. Lisäksi alkoi sataa, joten kylttimme siirrettiin telttaan piiloon. Ensin se kyllä ehti hiukan kärsiä :D Meillä ei enää ollut fiilistä, joten lähdimme pois. Unohdimme kirjoittaa lappuun "Cancelled".

Hop Hop Hop eikä Hip Hop!

Viikonloppu meni tehtävien parissa ja viimeistä reissua suunnitellessa! Poikkesimme yhtenä iltana Residenzin Hofgartenissa, jossa oli viinijuhlat. Vieläkään en tuosta valkoviinistä juuri pidä. Paikka oli kyllä ihan täynnä! Varsinkin pois lähtiessämme oli jonoa kertynyt pääsisäänkäynnille niin, että siinä olisi joutunut ainakin tunnin odottamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti